Tagság

Ha szeretnél hozzánk csatlakozni, első körben olvasd el az alaszabályt, amit a lenti gombra kattintva érsz el.

Ha úgy érzed azonosulni tudsz az alapszabályban rögzített céljainkkal, értékrendünkkel és tagja szeretnél lenni az egyesületünknek, töltsd ki az alábbi űrlapot:

Belépési nyilatkozat

Egyetértek az egyesület célkitűzéseivel, továbbá az alapszabályban foglalt rendelkezéseket elfogadom, és magamra nézve kötelezően betartandónak tekintem.

Tudomásul veszem, hogy az Egyesület nevét, logo-ját, további írásos, grafikus, vagy egyéb arculati elemeit, mint tagság jelképét, kizárólag az Egyesület céljaival összefüggő, az egyesület érdekeit és jó hírnevét nem sértő formában használhatom fel.

Tudomásul veszem, hogy az Egyesület nevében kizárólag az Elnök és/vagy a Ügyvezetők, illetve az általuk közvetlenül felhatalmazott személy jogosult nyilatkozni.

Tudomásul veszem, jelen dokumentum kitöltésével, hogy a tagfelvételt az Egyesület indoklás nélkül  visszautasítani jogosult.

Nyilatkozom, hogy az adataim a valóságnak megfelelnek, melyekről az Egyesület kétség esetén jogosult megbizonyosodni.

Amennyiben a személyes adatokban változás áll fenn, azt 15 napon belül jelzem az egyesület vezetőségének.

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján nyilatkozom, hogy a hozzájárulásomat adom, hogy a Vidéken "Bénázók" Egyesület személyes adataimat kezelje, nyilvántartsa, az egyesületen belüli tevékenységemmel kapcsolatban nyilvánosságra hozza, és az egyesület tevékenységével kapcsolatosan harmadik személynek tovább adhassa. Az adatkezelés, nyilvántartás, nyilvánosságra hozatal, és adattovábbítás nem terjedhet túl a feltétlenül szükséges, és arányos mértéken, illetve nem terjedhet ki a személyemet, mint fogyasztót célzó marketing célú felhasználásra. Tudomásom van arról, hogy hozzájárulásomat a későbbiekben bármikor írásban visszavonhatom, vagy korlátozhatom.

Tudomásul veszem, hogy ezen adatlap kitöltése és elektronikus beküldése az Egyesületbe való tagsági jelentkezésemnek minősül, mely a választott tagsági forma szerint tagdíjfizetési kötelezettséggel járhat. Tagdíjfizetési kötelezettségemet, illetve vállalt pártolói hozzájárulásomat a jelentkezést elfogadó elnökségi határozatban foglaltak alapján fogom tudni a későbbiekben teljesíteni.

Ezen belépési nyilatkozatot az egyesület vezetőségéhez kerül, amely szerv a kérelem beérkezésétől számított 30 napon belül, egyszerű szótöbbséggel, nyílt szavazással határoz a tagfelvételről. Határozatát annak meghozatalát követő 8 napon belül írásba foglaltan, elektronikus levelezés útján megküldi a tagfelvételt kérelmező számára.

© 2021 Vidéken "Bénázók" Egyesület | Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el